fbpx

Online-terapia

Online-terapia

Aloita terapia nyt. Pääset aloittamaan heti.

Psykoterapiaa-helposti.fi -palvelun online-terapia on innovatiivinen uuden ajan psykoterapia jossa käytämme työkaluina henkilökohtaisten keskustelujen lisäksi, videoita, kotitehtäviä, sähköposteja ja puheluja.

Terapeuttimme ovat valmiina auttamaan.

Aloita online-terapia nyt heti. Pääset aloittamaan heti vastaamalla psykoterapeuttimme kyselyyn. Kun olet ostanut terapian pääset katsomaan terapeutin video-tervehdyksen ja vastaamaan kyselyyn jossa kartoitamme tilannettasi ja tavoitteitasi.

Kolmen viikon kokeilu nyt vain 159e

Maksa helposti Klarnan joustavilla maksuratkaisuilla. Maksa laskulla 14vrk kuluttua, maksa myöhemmin tai pilko maksu osiin. 

Pääset aloittamaan terapian nyt heti. Siirry alta ostamaan terapia.

Terapia auttaa

Psykoterapiaa-helposti.fi -palvelun oma online-terapia on hybridi-malli joka yhdistää nettiterapiaa ja perinteistä henkilökohtaista terapiaa.

Mukana on sekä kasvokkain tapahtuvia tapaamisia (etänä tai face-to-face), että verkossa tapahtuvaa terapiaa sähköpostin, kotitehtävien ja videoiden avulla.

Online-terapiassa koulutettu ja Valviran hyväksymä laillistettu psykoterapeutti ohjaa terapiaa koko terapiajakson ajan.

Online-terapia on siis henkilökohtaista ja jokaiselle asiakkaalle räätälöityä

Kenelle online-psykoterapia sopii?

Online-psykoterapia sopii kaikenlaisiin terapian tarpeisiin. Terapeuttimme ohjaa ja valvoo terapiaa ja tarvittaessa hän voi suositella siirtymistä perinteiseen, tapaamisiin perustuvaan, psykoterapiaan tai kääntymistä lääkärin puoleen. 

Online-terapia on matalan kynnyksen terapiaa ja pystyt aloittamaan sen ilman lähetettä vaikka nyt heti.

Ostettuasi terapian saat heti ladattua ensimmäisen “kotitehtävän” ja videotervehdyksen terapeutiltasi. 

Älä jää yksin, apua on saatavilla

Oletko kohdannut elämäsi suurimman kriisin? Vai oletko painiskellut ongelmasi kanssa kanssa jo vuosia? Älä jää yksin, olemme täällä sinua varten. 

Kokeneet terapeuttimme ovat auttaneet monia vastaavanlaisessa tilanteessa olevia ihmisiä. Terapeutteja sitoo vaitiolovelvollisuus.

Jo yksin se auttaa, että pääset puhumaan ongelmastasi ulkopuoliselle ihmiselle. Terapiamenetelmistä on myös tutkitusti apua. Keskustele tilanteestasi terapeuttimme kanssa, se voi olla paras päätöksesi aikoihin. Edullisen kolmen viikon testijakson jälkeen voit päättää kuinka haluat jatkaa.

Mikä psykoterapiaa-helposti.fi -palvelu on?

Maritta Nikkinen on Valviran hyväksymä laillistettu erityistason psykoterapeutti. Maritta toimii psykoterapiaa-helposti.fi palvelun asiantuntijana ja kehittäjänä.

Palvelumme ideana on tehdä psykoterapia palveluiden varaamisesta mahdollisimman helppoa. Palvelun kautta pääset aloittamaan terapian nopeasti.

Palvelu toimii koko Suomessa ja kaikki välittämämme psykoterapeutit ovat korkeasti koulutettuja alansa ammattilaisia.

Palvelu keskittyy etäterapiaan jossa terapeutti ja asiakas ovat yhteydessä videopalaverin kautta. Palvelun kautta on mahdollista saada myös perinteisiä tapaamisaikoja.

Maritta tekee myös itse eroryhmien ja yksilöterapian ohjauksia.

Maritta Nikkinen
Laillistettu Valviran hyväksymä erityistason psykoterapeutti

Näin terapia alkaa.

  1. Maksa kolmen viikon kokeilu 159e (14vrk kuluttua, myöhemmin tai pilko maksu usealle kuukaudelle).
  2. Lataa tiedosto ja aloita.
  3. Katso terapeuttimme videotervehdys.
  4. Vatsaa terapeutin kysymyksiin, kerro tilanteesi ja tavoitteesi sekä toiveesi terapian suhteen.
  5. Terapeuttisi vastaa sinulle toivomallasi tavalla, joko sähköpostitse tai puhelimitse.
  6. Saat viikottain terapeutilta tehtäviä, mietittävää ja ajatuksia. Voit olla terapeuttiin yhteydessä sopimallanne tavalla.
  7. Halutessasi voit lisätä terapiaasi myös oikeita tapaamisia terapeutin kanssa (etänä/virtuaalisesti tai kasvotusten)

Aloitetaan siis nyt!

Olipa tilanteesi millainen tahansa, terapiasta on apua.

Aloitetaan siis nyt – voit maksaa sinulle sopivissa erissä ja sinulle sopivalla aikataululla. 

Terapeuttimme ovat sinua varten ja valmiina auttamaan. Terapeuttimme vastaa sinulle pian. Ja halutessasi voitte sopia online-terapian lisäksi myös perinteisiä tapaamisia, jos niin haluat. (Kasvokkain tapahtuvien tapaamisten hinta on terapeutista riippuen noin 60-120e).

Terapiaa kuten sinä haluat

Voit aloittaa terapian matalla kynnyksellä turvallisesti online-terapialla.

Voit olla yhteydessä terapeuttiisi joko sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka etäyhteydellä – kuinka vain tahdot.

Voit myös muuttaa online-terapian koska tahansa perinteiseksi terapiaksi, jossa tapaatte säännöllisin väliajoin terapeuttisi kanssa joko virtuaalisesti tai kasvotusten. 

Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa ja Oulussa, mutta myös muille paikkakunnille on mahdollista saada perinteisiä tapaamisia.

Sopivan terapeutin löytäminen

Psykoterapiaa-helposti.fi -palvelun kautta löydät varmasti tilanteeseesi sopivan terveydenhuollon ammattilaisen. 

Elämän kriisit, läheisen kuolema, oma tai läheisen sairastuminen, masennus, työuupumus, seksuaaliset ongelmat, paniikki, pakko-oireet, sosiaalisten tilanteiden pelko, muut pelkotilat, päihdeongelmat, riippuvuudet, parisuhdeongelmat, jne.

Olipa tilanteesi millainen tahansa, apua on saatavilla. Aloita terapia nyt.

Luottamuksellisuus

Olemme luotettava toimija. Kaikki psykoterapeuttimme ovat laillistettuja ja Valviran hyväksymiä. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Emme missään tapauksessa anna yhteystietojanne kolmansille osapuolille tai käytä yhteystietoja muihin tarkoituksiin.