fbpx

Etsitkö terapeuttia?

Etsitkö terapeuttia?

Teemme oikean terapian ja terapeutin löytämisestä sinulle helppoa

Terapeutin löytäminen voi olla vaikeaa. Mikä psykoterapian suuntaus on oikea juuri sinulle ja millainen terapeutti sopii juuri sinun tilanteeseesi?

Me autamme, aloita tästä. Pääset alkuun vain muutamalla klikkauksella. Terapeuttimme ovat valmiina auttamaan ja voit parhaimmillaan päästä aloittamaan terapian vaikka heti tänään.

Kokeile palveluamme ja katso millaista terapiaa juuri sinulle ehdottaisimme.

Millaiseen tilanteeseen tarvitset apua?

1
2
3
4

Valiste alasvetovalikosta sinun tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto ja paina seuraava nappia. Kartoitamme tilannettasi muutamalla kysymyksellä ja ehdotamme sinulle sopivia vaihtoehtoja.Terapeuttimme ovat valmiina auttamaan sinua ja pääset parhaimmillaan aloittamaan terapian nyt heti.

Valitse parhaiten sinun tilannettasi kuvaava otsikko alasvetovalikosta. Kerromme seuraavaksi millaisia vaihtoehtoja sinulle olisi tarjolla.

Mikä psykoterapiaa-helposti.fi -palvelu on?

Maritta Nikkinen on Valviran hyväksymä laillistettu erityistason psykoterapeutti. Maritta toimii psykoterapiaa-helposti.fi palvelun asiantuntijana ja kehittäjänä.

Palvelumme ideana on tehdä psykoterapia palveluiden varaamisesta mahdollisimman helppoa. Palvelun kautta pääset aloittamaan terapian nopeasti.

Palvelu toimii koko Suomessa ja kaikki välittämämme psykoterapeutit ovat korkeasti koulutettuja alansa ammattilaisia.

Palvelu keskittyy etäterapiaan jossa terapeutti ja asiakas ovat yhteydessä videopalaverin kautta. Palvelun kautta on mahdollista saada myös perinteisiä tapaamisaikoja.

Maritta tekee myös itse eroryhmien ja yksilöterapian ohjauksia.

Maritta Nikkinen
Laillistettu Valviran hyväksymä erityistason psykoterapeutti

Luottamuksellisuus

Olemme luotettava toimija. Kaikki psykoterapeuttimme ovat laillistettuja ja Valviran hyväksymiä. Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Emme missään tapauksessa anna yhteystietojanne kolmansille osapuolille tai käytä yhteystietoja muihin tarkoituksiin.